Novelle

Lähde- ja kivennäis­vedet

Novelle Lähdevesi

Novelle Lähdevesi on kansallisaarre. Se nousee Pohjanmaalla Karhukankaan jylhien, Suomen syvimpien soraharjujen syövereistä, Karijoen ikiaikaisesta lähteestä.

Soraharjut toimivat luonnon omina, tehokkaina suodattimina ja siksi Novelle Lähdevesi on luonnostaan puhdasta ja erityisen raikasta. Valitse kuplilla tai ilman.

Näytä lisätietoja

Novelle Kivennäisvesi

Novelle maustamaton kivennäisvesi kunnioittaa ruokasi makua. Se on Suomen ensimmäinen kivennäisvesi, joka ei sisällä suolaa – matalahiilihappoisena vain lempeitä kuplia Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä. Hetkiin, joissa hyvä ruoka ja seura ovat elämän suola.

Näytä lisätietoja

Novelle Kivennäisvesi Citronelle

Novelle Citronelle on ruokajuomien klassikko. Se ei sisällä suolaa eikä kaloreita – vain lempeitä kuplia sekä ruoan makua sopivasti korostavaa sitruunaa Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Näytä lisätietoja

Novelle Kivennäisvesi Mustikka-Orvokki

Uusi Novelle tuo kesän huulillesi, siinä maistuvat pehmeä mustikka ja hienostunut orvokki. Raikkaan kupliva ja pehmeän makuinen Hartwall Novelle Mustikka-Orvokki on valmistettu puhtaaseen Salpausselän harjujen suodattamaan pohjaveteen.

Novelle Mustikka-Orvokki on matalahiilihappoinen, suolaton ja kaloriton. Kaikissa Novellen maustetuissa kivennäisvesissä käytetään vain 100% luontaisia aromeja.

Näytä lisätietoja