Flunssan nujertaja -smoothie

smoothie | 14.11.2016 | Hanna Stolt

Jättikokoisen greipin näköinen, mutta pehmeän raikkaan makuinen pomelo on paitsi hyvää, myös erinomaista boostia vastustuskyvylle ja maistuu mainiolta yhdessä Novelle Plus C+E -juoman kanssa. Keräsinkin tähän flunssan nujertaja -smoothieseen muutaman lempparini vastustuskykyä tukevista aineksista:

Pomelo: Reilusti C-vitamiinia ja kaliumia, joka auttaa myös tasaamaan verenpainetta. Pomelon sijaan voi käyttää myös greippiä.

Novelle Plus C+E: Yhdestä puolen litran Novelle Plus C+E -pullosta saat koko päivän C-vitamiinin tarpeen ja 40 % E-vitamiinin tarpeestasi. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa ja E-vitamiini suojaa solujasi hapettumisstressiltä.

Mantelit: E-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia. Lisäksi proteiinia ja kuituja. Auttaa myös pitämään kylläisenä.

Probiootit: Probiootit tukevat suolistomme hyvinvointia. Kun suolisto on kunnossa, pysyy vastustuskykykin korkealla.

Inkivääri: Vahvasti antioksidanttinen, auttaa tuhoamaan bakteereja ja madaltaa tulehdusta. Lisäksi inkivääri antaa juomalle hyvän maun ja lämmittää ihanasti.

 

Ainekset:

1/2 pomelon hedelmäliha

2,5 dl Novelle Plus C+E -juomaa

1 dl (kuorettomia) manteleita (tai mantelilastuja)

1 probioottikapseli

pikkusormenpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä

Kuori pomelon paksu kuori pois. Irrota hedelmäliha hedelmänpalasten sisältä. Tämä onnistuu helpoiten hedelmän keskustaan päin olevan reunan kautta ilman sen kummempia välineitä. Lisää hedelmäliha tehosekoittimeen. Kaada päälle Novelle Plus C+E -juomaa, mantelit (käytä mantelilastuja, jos tehosekoittimesi ei ole kovin tehokas tai oikaise käyttämällä valmista sokeroimatonta mantelimaitoa). Avaa probioottikapseli ja tyhjennä sen sisältö tehosekoittimeen. Lisää pieni pala kuorittua inkivääriä muiden ainesten joukkoon. Pyöritä juomaa tehosekoittimessa täydellä teholla hetki, kunnes juoma on tasaista ja samettisen pehmeää. Nauti heti!

Vinkki!

Lisäämällä juomaan noin 1 dl:n bataatista puristettua mehua, saat juomaan extra-annoksen C-vitamiinia ja kauniin värin!

Lisää herkullisia ja hyvää tekeviä smoothie-reseptejä löydät täältä >