Novelle

Lähde- ja kivennäis­vedet

Novelle Kalsium

Kalsium on tärkeä luuston rakennusaine. Koska luusto kehittyy jatkuvasti, alkaa kalsiumin tarve jo lapsena ja sen tarve jatkuu koko elämän ajan. Kalsium vahvistaa luita, ennaltaehkäisee osteoporoosia sekä säätelee esimerkiksi sydämen, lihasten ja hermoston toimintaa.

Nykyisin yhä useampi noudattaa erilaisia erityis- ja kasvisruokavalioita. Näiden seurauksena monien ruokavaliosta puuttuvat perinteiset kalsiumin lähteet, jolloin tilalle tulisi etsiä kasviperäisiä kalsiumin lähteitä.

Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehty Novelle Kalsium maistuu sekä ruuan kanssa että sellaisenaan raikkaana janojuomana. Se on matalasti hiilihapotettu, maustamaton, suolaton ja sokeriton juoma, jonka sisältämä kalsium on kasviperäistä. Puoli litraa Novelle Kalsiumia sisältää jopa 47 % päivän kalsiumin saantisuosituksesta.

Näytä lisätietoja

Novelle Kivennäisvesi Vadelma-Seljankukka

Uusi Hartwall Novelle Vadelma-Seljankukka on viileän raikas yhdistelmä vadelmaa ja seljankukkaa. Sen luonnollisen kepeä maku syntyy 100 % luonnollisista ainesosista – sekä tietysti Salpausselän soraharjujen suodattamasta pohjavedestä.

Suolaton, sokeriton ja kaloriton uutuus käy mainiosti janojuomaksi ihan sellaisenaan, mutta viileän vadelmainen vivahde sekä häivähdys hienostunutta seljankukkaa tekee siitä myös erinomaisen juoman kesän juhlahetkiin. Mutkattomassa maussaan ja kevyen poreilevassa suutuntumassaan Novelle Vadelma-seljankukassa on modernin juomaklassikon aineksia.

Matalahiilihappoinen Novelle Vadelma-seljankukka on saatavilla 1,5 l kierrätysmuovipullossa ja 24 x 0,33 litran kierrätysmuovipullojen monipakkauksessa.

Näytä lisätietoja

Novelle Lähdevesi

Novelle Lähdevesi on kansallisaarre. Se nousee Pohjanmaalla Karhukankaan jylhien, Suomen syvimpien soraharjujen syövereistä, Karijoen ikiaikaisesta lähteestä.

Soraharjut toimivat luonnon omina, tehokkaina suodattimina ja siksi Novelle Lähdevesi on luonnostaan puhdasta ja erityisen raikasta. Valitse kuplilla tai ilman.

Näytä lisätietoja

Novelle Kivennäisvesi

Novelle maustamaton kivennäisvesi kunnioittaa ruokasi makua. Se on Suomen ensimmäinen kivennäisvesi, joka ei sisällä suolaa – matalahiilihappoisena vain lempeitä kuplia Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä. Hetkiin, joissa hyvä ruoka ja seura ovat elämän suola.

Näytä lisätietoja

Novelle Kivennäisvesi Citronelle

Novelle Citronelle on ruokajuomien klassikko. Se ei sisällä suolaa eikä kaloreita – vain lempeitä kuplia sekä ruoan makua sopivasti korostavaa sitruunaa Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Näytä lisätietoja