Novelle

Plus-juomat

Novelle Plus Foolihappo+C – Uudistava

Uudistava

Jokaisella meistä on kollageenia luonnostaan niin ihossa kuin kehossakin, mutta jo varhain aikuisiällä sen tuotanto alkaa hidastua. C-vitamiini edistää kehon luontaista kollageenin muodostusta ihon normaalia toimintaa varten, ja siksi myös me olemme lisänneet C-vitamiinia Novelle Plus Uudistavaan. Yhdestä puolen litran pullosta saat C-vitamiinia koko päivän saantisuosituksen edestä.

Solujen jakautumisprosessille tärkeää folaattia oma kehomme ei tuota lainkaan itse, vaan tarvitsemme sitä ravinnosta. Novelle Plus Uudistavassa on myös runsaasti folaattia foolihapon muodossa – 0,5l pullossa on peräti 40 % päivän saantisuosituksesta osana monipuolista ruokavaliota.

Näytä lisätietoja

Novelle Plus Magnesium – Lihaksille

Lihaksille

Jos elämääsi kuuluu liikkuminen, ota päivääsi mukaan myös magnesium. Se edistää lihastesi normaalia toimintaa rasituksen, kuten salin, lenkin tai joogan jälkeen. Lisäksi moni käyttää magnesiumia yleistyvien lihaskramppien ja suonenvetojen estämiseen.

Novelle Plus Magnesium+C osana monipuolista ruokavaliota on erinomainen tapa varmistaa riittävä magnesiumin saanti. Sen raikas maku tulee vihreästä omenasta Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Näytä lisätietoja

Novelle Plus MultiB+C – Vireyteen

Vireyteen

Novelle Plus MultiB+C on kätevä tapa nostaa kehon vireystasoa ja vitamiinivarastoja osana monipuolista ruokavaliota. Se sisältää kolmea B-vitamiinia ja vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia.

Jo yhdestä puolen litran pullosta saat 40 % päivän B-vitamiinien tarpeesta ja 100 % C-vitamiinista. Kaupan päälle saat makuelämyksen vailla vertaa: Novelle Plus MultiB+C:n eksoottinen maku tulee mangosta ja guavasta Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Näytä lisätietoja

Novelle Plus Sinkki+E – Iholle

Iholle

Sinkki ja E-vitamiini ovat silkkiä ihollesi. Sinkki auttaa ihoasi pysymään normaalina ja E-vitamiini säilyttämään ihon luonnollisen kosteutensa. Sinkki ei varastoidu elimistöön, joten sen riittävästä saannista on huolehdittava päivittäin. Juoma sisältää myös aloe vera -uutetta. Aloe veraa käytetään yleisesti ihon hyvinvointia ja kosteuttamista edistävissä tuotteissa.

Jo yhdestä puolen litran Novelle Plus Sinkki+E -pullosta saat 40 % päivän sinkin ja E-vitamiinin tarpeesta osana monipuolista ruokavaliota. Sen vastustamaton maku tulee aprikoosista ja jasmiinista Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Näytä lisätietoja

Novelle Plus C+E – Vahvistava

Vahvistava

Kun haluat nauttia täysipainoisesta ja terveestä elämästä, tulee sinun pitää huolta vastustuskyvystäsi. Monipuolinen liikunta, riittävä uni ja terveellinen ruokavalio auttavat pitämään kehosi vahvana ja puolustuskykyisenä. Novelle Plus C+E on kätevä tapa vahvistaa ja ylläpitää kehosi vastustuskykyä.

Yhdestä puolen litran Novelle Plus C+E -pullosta saat koko päivän C-vitamiinitarpeen ja 40 % E-vitamiinin tarpeestasi. Normaalia immuunijärjestelmän toimintaa edistävä C-vitamiini ja hapettumisstressiltä solujasi suojaava E-vitamiini takaavat sen, että kehosi on valmis puolustautumaan.

Novelle Plus C+E -juoman virkistävä maku tulee herkullisesta mustikan ja granaattiomenan yhdistelmästä. Makua korostaa ripaus hedelmäsokeria, mutta niin kevyesti, että kaloreita on vain 11 kcal/100 ml.

Näytä lisätietoja